To av landets fremste urologer og kirurger begynner nå hos Colosseum Mann. Målet er å bygge landets sterkeste fagmiljø innen mannens helse. Colosseum Mann etablerer også landets første private sykehus som opererer prostatakreft.

Fra venstre: urologene Trond Jørgensen og Karl Fredrik Kristoffersen.

Det er nå klart at kirurgene og urologene Trond Jørgensen og Karl Fredrik Kristoffersen begynner hos Colosseum Mann. Begge har lang erfaring og bred ekspertise og har de siste årene jobbet ved Volvat medisinske senter.

–Vi er veldig stolte over å få to så dyktige fagpersoner med på laget, sier daglig leder ved Colosseum Mann, Ole Mjåtvedt. –Etterspørselen er stor etter private behandlingstilbud innen urologiske tjenester. Det innebefatter alt fra mannens overgangsalder til avanserte operasjoner av urologisk karakter for kvinner og menn, sier han.

Sykehusgodkjenning for prostataoperasjoner

Colosseum Mann har fått sykehusgodkjenning for å utføre kirurgi med verdens mest avanserte robotteknologi. Dette blir landets første private alternativ. To av landets mest erfarne kirurger på området, Bjørn Brennhovd og Nicolai Wessel, skal utføre operasjonene med den anerkjente DaVinci-roboten. Begge er urologer fra henholdsvis Radiumhospitalet og Aker sykehus.

Egen avdeling i Østfold

En del av satsingen innebærer at Colosseum Mann også åpner en egen klinikk i Sarpsborg i Østfold. Der vil nyansatte Karl Fredrik Kristoffersen bli en av de nye urologene, sammen med allmennlege Franck Sky og urolog og kirurg Knut Eilert Karlsen.

Et tyngdepunkt innen mannens helse

Colosseum Mann ble etablert i 2013 og teller nå 20 medarbeidere. Målsettingen er å etablere et bredt og sterkt fagmiljø innenfor mannens helse. Målet er å bli en landsdekkende gruppe med fokus på urologi og mannehelse, der vi kan bygge et
sterkt fagmiljø som et supplement til det offentlige tilbudet i Norge.

Les mer om tilbudet her »