BEHANDLERE

COLOSSEUM MANN MAJORSTUEN & SARPSBORG

Urolog
Colosseum Mann Majorstuen

Trond Jørgensen er fagansvarlig kirurgi, og tidligere overlege ved urologisk avdeling OUS. Han har lang erfaring med urologisk kirurgi og lang forskningsbakgrunn med doktorgrad innen prostatakreft. Les mer om Trond Jørgensen »

Kardiolog
Colosseum Mann Majorstuen

Kjell Ingar Pettersen er kardiolog - spesialist i hjerte-sykdommer - med doktorgrad innen vurdering av livskvalitet hos pasienter med hjertesykdommer. Les mer om Kjell Ingar Pettersen »

Gastrokirurg
Colosseum Mann Sykehus

Hans Gunnar Botnen er spesialist i generell og gastroenterologisk kirurgi med hovedfokus på kikkehulls- og robotkirurgi av brokk hos Colosseum Mann. Les mer om Hans Gunnar Botnen »

Urolog
Colosseum Mann Sarpsborg

Knut Eilert Karlsen utreder mest prostatakreft i Østfold - med målrettede, bildefusjonerte prostatabiopsier. Han har lang erfaring med urologisk kirurgi. Les mer om Knut Eilert Karlsen »

Urolog
Sarpsborg og Majorstuen

Karl Fredrik Kristoffersen har fokus på utredning av kreftsykdom i prostata, testikler, urinblære og øvre urinveier. Bred erfaring med urologisk kirurgi og utfører over 200 steriliseringer årlig. Les mer om Kristoffersen »

Linda Sørby

Linda Sørby

Fysioterapeut
Colosseum Mann Majorstuen

Linda Sørby er fysioterapeut med spesialist kompetanse innen urologiske, gynekologiske og anorectale problemstillinger. Hun behandler inkontinens, seksuell dysfunksjon og underlivssmerter. Les mer om Linda Sørby »

ROBOTKIRURGER

COLOSSEUM MANNS SYKEHUS MAJORSTUEN

Urolog og kirurg
Colosseum Mann Sykehus

Bjørn startet innføringen av robotassistert kirurgi i Norge i 2004. Siden da har han utført 100–150 inngrep årlig og drevet utstrakt opplæring. Bjørn har utført flest robotassisterte prostataoperasjoner i Norge. Les mer om Bjørn Brennhovd »

Colusseum-Mann_1312-pre (1)
Urolog og kirurg
Colosseum Mann Sykehus

Nicolai er spesialist i generell kirurgi og urologi, med spesiell kompetanse innen laparoskopiske, urologiske prosedyrer og prostatakreft. Nicolai har utført over 1.400 prostatakreftoperasjoner med robotkirurgi. Les mer om Nicolai Wessel »

ANDRE ANSATTE

Colusseum-Mann_0321-pre (1)

Iselin Åker

Sykepleier

Iselin Åker er utdannet sykepleier ved Høyskolen i Oslo. Hun bistår behandlerne på klinikken ved undersøkelser og inngrep, og har ansvar innen daglig drift og pasientkommunikasjon.

Inger

Inger Brekke Egdetveit

Bioingeniør

Laboratoriet er betjent av Inger Brekke Egdetveit, som er utdannet bioingeniør. Inger har jobbet på Rikshospitalet og Andrologisk Senter og har over 30 åres erfaring innen andrologi og cellekinetikk.

Colusseum-Mann_1376-pre (1)

Cecilie Dahl Sigurthorsson

Operasjonssykepleier

Cecilie Dahl Sigurthorsson er operasjonssykepleier med spesialisering som RNFA (registered nurse first assistant), og har jobbet med robotkirurgipasienter siden det ble innført i Norge i 2004.

Anne Emilie Uhlen Gøllner

Anne Emilie Uhlen Gøllner

Helsesekretær

Anne Emilie har 13 års erfaring som helsesekretær, og har i flere år jobbet med urologi ved kirurgisk avdeling. Hun har ansvar innen daglig drift,  pasientkommunikasjon, og prøvetagning.

Tove Aasen

Tove Aasen

Sykepleier

Tove er utdannet sykepleier ved Haukeland Sykehus. Hun har jobbet med urologi i 25 år, og ved private foretak i 22 år. Hun assisterer og bistår behandlerne på klinikken ved undersøkelser og inngrep.

Tom Erik Westgaard

Tom Erik Westgaard

Operasjonssykepleier

Tom Erik Westgaard er operasjonssykepleier med bred erfaring fra flere sykehus og klinikker. Han har også en lang og bred akuttmedisinsk kompetanse, både fra akuttmottak og som flysykepleier.

ADMINISTRASJON

Colusseum-Mann_0088-pre (1)

Gard Lauvsnes

Grunnlegger

Gard Lauvsnes er grunnleggeren av Colosseum Mann. Han har tidligere etablert blant annet Omnia og Colosseumklinikken.

Morten-Henrik Greidung(1)

Morten-Henrik Greidung

Daglig leder

Morten-Henrik Greidung er CEO ved Colosseum Mann. Han har bred erfaring innen næringsliv og økonomi i både inn- og utland.

28537736_10155948347907110_1503308982_n (1)

Veronika Katrin Andreassen

Klinikkleder

Veronika Andreassen er klinikkleder med ansvar for HR og administrasjon, samt utdannet sykepleier ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Aina
FORSIKRINGSKOORDINATOR

Ansvarlig for alle forsikringskunder/pasienter og all kommunikasjon med de ulike forsikringsselskapene. Aina er utdannet sykepleier ved Diakonova og har erfaring fra både som sykepleier, fagansvarlig og avdelingsleder.

Marianne

Marianne Nyhus

Forsikringsansvarlig

Ansvarlig for all utadrettet virksomhet. Marianne er utdannet sykepleier med lang klinisk erfaring, og har tidligere hatt lederstillinger i Norges største helseforsikringsselskap.