Colusseum-Mann-Apning_Zervos_0093 copy-med
Erfaring og utdannelse

Knut Eilert Karlsen er spesialist i generell kirurgi og urologi, med spesialistutdannelse fra Sørlandet sykehus Arendal, Sykehuset Østfold og Radiumhospitalet. Siden 2011 har han drevet som eneste avtalespesialist i urologi i Østfold, med utredning av all urologisk sykdom - fra vannlatningsbesvær og ereksjonsproblemer til urologisk kreft. Karlsen har i mange år vært den urologen som utreder mest prostatakreft i Østfold, og gjør det med målrettede, bildefusjonerte prostatabiopsier (KOELIS- og ANNAcTRUS-ultralyd).

Spesialiteter

I tillegg til å utrede mest prostatakreft i Østfold har Karlsen lang erfaring med kirurgisk behandling av forhudsproblematikk hos voksne, og injeksjonsbehandling av Peyroni sykdom (Xiapex behandling). Karlsen har bred urologisk erfaring, men med spesielt stort fokus på utredning av kreftsykdom i prostata og urinveier.

Urologi

Urologi dekker sykdommer i urinveiene hos både menn og kvinner, og de mannlige kjønnsorganer (penis, testikler, prostata, blære)

Les mer om urologi her »

Urologen

Urologen utreder sykdommer i urinveiene, og i mannlige kjønnsorganer. Urologen har spesialistgodkjenning i generell kirurgi.

Les mer om urologi her »

Timebestilling

Ta kontakt med oss ved spørsmål om vårt urologiske tilbud